Routebeschrijving

Adres:

De Bedrijvige Bij
Lagedijk 1-3
Koog aan de Zaan
075 616 83 30

Komend uit de richting Amsterdam/Zaandam

Volg de snelweg Beverwijk/Alkmaar (A8). Neem, vlak na de brug, de afslag Zaandijk/ Koog a/d Zaan (afrit 2). Beneden houdt je rechts aan (Koog a/d Zaan), om de Mercedes-garage heen. Aan het eind van de straat ga je rechts en na 50m links, bij het bord “De Bedrijvige Bij” het parkeerterrein op (schuin tegenover de Gamma). Vanaf het parkeerterrein volg je de bordjes Podotherapie de Zaan, trappetje bij de hoofdingang op en dan rechtdoor. Podotherapie de Zaan is op de begane grond, iets verderop de deur door, dan is het aan de rechterkant.

Vanuit noordelijke richting

Volg de Provincialeweg. Meteen als je onder het viaduct door bent, sla je linksaf richting Koog a/d Zaan. Bij het eerste kruispunt ga je weer links, onder het viaduct door, richting de Gamma. Schuin tegenover de Gamma ga je door de grote hekken, bij het bord “De Bedrijvige Bij” rechtsaf het parkeerterrein op. Vanaf het parkeerterrein volg je de bordjes Podotherapie de Zaan, trappetje van de hoofd ingang op en dan rechtdoor. Podotherapie de Zaan is op de begane grond, iets verderop de deur door, dan is het aan de rechterkant.

Met de trein is het naar station Koog/Zaandijk.


Uit het station ga je door het tunneltje richting Stationsstraat, eerste straatje rechts, dan kom je op de Museumlaan. Daar ga je linksaf richting Molenmuseum en molen Het Pink. Je loopt deze straat uit tot aan de Gamma. Schuin tegenover de Gamma ga je linksaf bij het bord “De Bedrijvige Bij” het parkeerterrein op. Vanaf het parkeerterrein volg je de bordjes Podotherapie de Zaan, trappetje van de hoofdingang op en dan rechtdoor. Podotherapie de Zaan is op de begane grond, iets verderop de deur door, dan is het aan de rechterkant. Dit is vanaf het station 10 minuten lopen.

route