Routebeschrijving

Adres:

De Bedrijvige Bij
Lagedijk 1-3, kantoor A.108 (begane grond)
Koog aan de Zaan
075 616 83 30

Podotherapie de Zaan is gevestigd in verzamelgebouw 'De Bedrijvige Bij', dit is het oude kantoorpand van Honig en ligt tegenover de oude stijfselfabriek, tegenwoordig 'Tate & Lyle'. 'De Bedrijvige Bij' is een groot pand, maar het ligt iets van de weg af en daarom kan het de eerste keer moeilijk te vinden zijn. Aan de weg (Lagedijk) ligt apotheek Groesbeek en Huisartsenpraktijk 'De Plataan'. Als u rechts naast de apotheek de parkeerplaats oprijdt, zit u onze (zij)ingang. U kunt hier parkeren. Omdat deze parkeerplaats ook gebruikt wordt door bezoekers van de huisartsenpraktijk en de apotheek kan het hier druk zijn. U kunt ook gebruik maken van ons parkeerterrein aan de achterkant van het gebouw. Dit parkeerterrein ligt schuin tegenover de Gamma aan de Pinkstraat. Volg hiervoor onderstaande routebeschijving.

Komend uit de richting Amsterdam/Zaandam

Volg de snelweg Beverwijk/Alkmaar (A8). Neem, vlak na de brug, de afslag Zaandijk/ Koog a/d Zaan (afrit 2). Beneden houdt je rechts aan (Koog a/d Zaan), om de Mercedes-garage heen. Aan het eind van de straat ga je rechts en na 50m links, bij het bord “De Bedrijvige Bij” het parkeerterrein op (schuin tegenover de Gamma). Vanaf het parkeerterrein volg je de bordjes Podotherapie de Zaan, trappetje bij de hoofdingang op en dan rechtdoor. Podotherapie de Zaan is op de begane grond, iets verderop de deur door, dan is het aan de rechterkant.

Vanuit noordelijke richting

Volg de Provincialeweg. Meteen als je onder het viaduct door bent, sla je linksaf richting Koog a/d Zaan. Bij het eerste kruispunt ga je weer links, onder het viaduct door, richting de Gamma. Schuin tegenover de Gamma ga je door de grote hekken, bij het bord “De Bedrijvige Bij” rechtsaf het parkeerterrein op. Vanaf het parkeerterrein volg je de bordjes Podotherapie de Zaan, trappetje van de hoofd ingang op en dan rechtdoor. Podotherapie de Zaan is op de begane grond, iets verderop de deur door, dan is het aan de rechterkant.

Met de trein is het naar station Koog/Zaandijk.


Uit het station ga je door het tunneltje richting Stationsstraat, eerste straatje rechts, dan kom je op de Museumlaan. Daar ga je linksaf richting Molenmuseum en molen Het Pink. Je loopt deze straat uit tot aan de Gamma. Schuin tegenover de Gamma ga je linksaf bij het bord “De Bedrijvige Bij” het parkeerterrein op. Vanaf het parkeerterrein volg je de bordjes Podotherapie de Zaan, trappetje van de hoofdingang op en dan rechtdoor. Podotherapie de Zaan is op de begane grond, iets verderop de deur door, dan is het aan de rechterkant. Dit is vanaf het station � 10 minuten lopen.

route